Jul på Selma spa


Söndagen den 21/ 12 åkte jag och Agge till Stockholm från Kastrup, men det blev inte riktigt som planerat om man säger så. Flyget var fösenat i över tre timmar, och när vi väl var i flygplanet var en äldre kvinna sjuk och spydde innan vi ens var uppe i luften. Sedan var det snöstorm när vi skulle landa, så det kändes som att det tog dubblet så lång tid och jag var ganska rädd inte nog med att jag är flygrädd i vanliga fall. Hur som hellst när vi väl var nere på marken gick jag och agge till bagage banden. Efter ett tag insåg vi båda att min väska var borta, när bandet slutade rulla och alla andra hade gått.

Det var verkligen passande, eller inte! Klockan var strax innan 24.00 den 21/ 12, det var alltså tre dagar till Julafton och vi skulle åka iväg till spat i Sunne den 23:e. Hur stor var sannolikheten då att jag skulle vara tvungen att sitta naken på spat? och på julafton? JO just då kändes det som att sannolikheten var ganska så stor.
Plus att hela dagen hade jag gått och tänkt "tänk ifall min väska kommer bort", ibalnd kanske man ska lite på magkänslan trots allt.

Trots att ingen viste var min väska var, så hade jag trots allt tur, vi åkte till Arlanda vid åtta på kvällen för att se om min väska hade kommit fram. Och kors i taket det hade den! Då hade den åkt två flyg, undra vart den hamande först?
Men nu är den som tur i rätta händer, och alla kunde få sina julklappar som då låg i min resväska.




Den 23:e åkte jag, agge, farmor och farfar till Sunne spa i värmland för andra året i rad. Mysigaste stället att fira jul på om man inte vill fira jul hemma, och göra något som är lite utöver det vanliga.

Vi spenderade tre härliga dygn på spat med massa bad, träning, god mat, lugn m.m en underbar julhelg helt enkelt!