Mallorca 15 - 22 Juni .




Resan till mallorca blev verkligen lyckad, ångrar mig inte en sekund att jag åkte dit själv.

Träffade och lärde känna världens underbaraste människor. Helt Underbart!
Patricia, - Dannys mamma, träffade jag där. Hon är helt underbar, hon är så himla öppen och rolig. Är så himla glad att jag träffade henne. Hon har gjort mig så lycklig genom allt hon har sagt och gjort för mig under denna vecka. Hon är helt underbar! Alla trodde att hon var min mamma :P hehe. Sedan träffade vi visst på en expressen - reporter, så var rädd att jag avslöjade för mycket. Eftersom sånna är duktiga på att vänta på saker och ting.

Träffade Sofie, Tessie, Max och Per ( chips - Per ) där.. Så himla kul vi haft :) Helt Underbara dagar med dem!
Är så himla glad att jag träffade er alla, Ni gjorde det till något minnesvärt!

Roligast var ju igår, sista kvällen... För fest på ballkongen hos Sofie och Tessan. Först Grabbarna Grus, sedan den glade vikingen och till sist Casablanca. Inte för att jag minns så jätte mycket, men jag minns att det var välldigt kul iallafall :)  Haha . Vi kom väl hem vid 07:00, och bussen gick 09:00. Så man va ju fortfarande ganska snurrig, på flygplatsen, helt sjukt!

När jag vaknade sprang jag in i toa dörren, förstår nu såhär i efterhand inte varför. Haha . Fick en stor bula i pannan på köpet också. och ramlade sedan baklänges in på badrumms golvet, hur de nu gick till. Haha .

Han i säkerhets kontrollen var jobbig, fick gå fram och tillbaka med uppsträckta armar genom kontrollen, men ingen annan behövde gör det konstigt nog. Haha . fattade verkligen inte varför. Plus att han rensade min väska på all vätska, eftersom den nya regeln tydligen nu säger att man bara får ha en dl. Iallafall, minndes jag inte riktigt vad jag hade slängt ned i väskan, de var väl det som var det roliga, medans han rensade min väska stod Max och Pär  och garvade åt det. Haha. de var faktist lite kul :P



image25   image26   image27  

image29   image30   image31




SÅ HIMLA KUL! ; LYCKA! - MINNES VÄRT!